Nieuws.

Nancy Lamerigts, 29-10-2023

InSpine, naast Diep in Spine ook Diep in Trauma

Bij de jaarlijkse Traumadagen ligt dit jaar de focus op samenwerking in de traumazorg in Nederland. En hoewel de wervelkolom wellicht over het hoofd wordt gezien in het congresprogramma, willen we bij InSpine laten zien dat er mooie behandelopties zijn die bij trauma van de wervelkolom recht doen aan een efficiënt chirurgisch en logistiek team effort.

Bij de chirurgische behandeling van wervelkolomfracturen maakt de keuze van de juiste implantaten en chirurgische instrumentatie een wereld van verschil. Voor een chirurg gaat het niet alleen om de efficiëntie van de procedure, maar ook om het optimale patiëntresultaat. Gebieden waar onze producten het verschil maken.

SpineJack: Precisie in Actie

Visualiseer een krik-implantaat dat ongeëvenaarde controle biedt in vertebrale augmentatie. Het resultaat? Het beste herstel van wervellichaam hoogte en eindplaat restoratie inclusief het voorkómen van adjacent level fracturen. Met de keuze uit 3 implantaten, per maat verpakt in één kit, inclusief het noodzakelijke instrumentarium, behandel je verschillende fractuur types snel en effectief.

Bamboo Single Use Instrumenten Set: Gemak Ontmoet Innovatie

Stel je een lichtgewicht, single-use instrumenten set voor, perfect voor stabilisatie van multipele thoracolumbale niveau’s. Wat je hiermee verzekert is dat de chirurg kan vertrouwen op hoog-kwalitatief niet-afgestompt instrumentarium, dat 100% eenmalig gesteriliseerd ‘of-the-shelf’ beschikbaar is, gecombineerd met steriel verpakte pedikelschroeven. Naast de excellente spondylodese ook niet onbelangrijk, minimaliseer je de logistieke druk op en rondom de OK.

Deze twee opties, uitgelicht uit ons trauma portfolio, verbeteren niet alleen het leven van de patiënt, maar ook van de chirurg en het hele OK-team. Denk er eens aan bij een volgende wervelkolom trauma casus.

#diepinspine #diepininnovatie #diepintrauma #allemaaltraumachirurgie #wervelfracturen #singleuse #efficiency #ok-team #traumadagen2023

Gerelateerde producten.

Bamboo® single use instrumentenset

Single-use instrumenten set voor de evospine MIS pedikelschroeven. Één tray, overzichtelijk, alles compleet, functionerend en altijd beschikbaar voor single level lumbale fusie. Ideaal in de trauma dienst.

SpineJack

Het SpineJack-systeem biedt eindelijk de hulpmiddelen om de vertebroplasty procedure onder controle te krijgen, de anatomie te herstellen en de patiënt te beschermen tegen vertebrale compressie fracturen in de aangrenzende wervellichamen.

Meer nieuws.