Nieuws.

Nancy Lamerigts, 20-03-2020

Maatregelen binnen InSpine?

Naar aanleiding van de RIVM-richtlijnen en de adviezen vanuit de overheid heeft InSpine ook maatregelen genomen waarmee we de risico’s proberen te minimaliseren maar tegelijkertijd wel proberen de service aan te bieden die u van ons gewend bent. Wij treffen zorgvuldige maatregelen om verdere verspreiding van het Corona virus in te perken, waaronder het minimaliseren en scheiden van teams en nemen maximale maatregelen als het gaat om OK assistentie.

Wat is de beschikbaarheid en bereikbaarheid van InSpine?
Ofschoon we de bezetting op kantoor hebben geminimaliseerd, is InSpine voor wat betreft alle spinale chirurgie zoals gebruikelijk telefonisch en via de email bereikbaar en zijn we in staat normale levertermijnen aan te houden. De buitendienst werkt actief vanuit huis en staan standby om op verzoek te assisteren. U kunt ons te allen tijde bellen of e-mailen om onze hulp te vragen of te overleggen over support. We hebben alle begrip dat een aantal ziekenhuizen hun planbare zorg op een laag pitje heeft gezet, waaronder ook wervelkolom operaties.

Service en levering vanuit InSpine?
Gezien de spreiding van productie over verschillende landen verwachten wij geen leveringsproblemen van onze producten op korte termijn. Uiteraard kan dit gezien alle ontwikkelingen wijzigen. InSpine heeft echter een buffervoorraad aanwezig in Schiedam en verwacht de orders zoals gebruikelijk te blijven uitleveren. Door de maatregelen hebben we wel onze service op het gebied van training en scholing voor zorgprofessionals tijdelijk moeten opschorten. We zullen voor bepaalde gebieden een online alternatief aanbieden en hopen u hiermee in deze periode ook van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn diep in spine. Aan toewijding geen gebrek. Toewijding aan de mensen die onze producten gebruiken en toewijding aan steevast de beste willen zijn. De komende periode zullen we op creatieve wijze invulling geven aan onze taak binnen de wervelkolomchirurgie. Wij willen uw partner zijn en staan ook in deze tijden graag voor u klaar.