Nieuws.

Nancy Lamerigts, 28-01-2023

PTED: best, meest veilig en kosteneffectief met Vertebris Foraminotomy

InSpine heeft als missie om de beste oplossingen voor onze klanten en de patiënten aan te bieden. Dankzij onze exclusieve samenwerking met RIWOspine kunnen onze klanten de PTED-techniek toepassen zonder het gebruik van disposables. Waardoor zij nog kosten-effectiever kunnen werken.

Maar het endoscopisch opereren met de PTED-techniek van RIWO spine biedt nog meer voordelen:

  1. Precisie: Het ergonomisch ontwerp van de snijvlakken van de boor garandeert een zeer nauwkeurige verrichting en maakt effectieve en weefselsparende resectie van botmateriaal mogelijk.
  2. Veiligheid: De speciale vormen van het werkkanaal en de stompe distale tip van de boor beschermen de omliggende neurale structuren tegen mechanische schade tijdens het boren.
  3. Veiligheid: Lazer-markeringen op de instrumenten beschermt tegen te diepe penetratie in het spinale kanaal.
  4. Veiligheid: Het SPINE MODE perfusie systeem (zelfregulerend vloeistof druk – en flow management) waarborgt een continue optimale beeldkwaliteit en daarmee veiligheid.
  5. Veiligheid: De RF module is het enige systeem op de markt dat kan coaguleren en ableren met 4MHz; extreem veilig, dicht bij neurale structuren.

Niek van Vught en Laurens Eekhof hebben de mogelijkheid gecreëerd om in de komende maand februari geïnteresseerden kennis te laten maken met deze geweldige oplossing binnen de volledig endoscopische wervelkolomchirurgie. Stuur een bericht naar niek@inspine.nl of laurens@inspine.nl om je demo-afspraak vast te leggen.

Meer nieuws.