Nieuws.

Nancy Lamerigts, 17-10-2022

Talking Dinner tijdens Eurospine: Spinal Treatments with a View

Woensdag 19 oktober a.s. vindt een InSpine Talking Dinner on Tour plaats in Milaan. Het thema is “Spinal Treatmens with a View”.

Zichtbaarheid is key bij de behandeling van spinale aandoeningen. Een belangrijke factor bij het voorkomen van complicaties en bij verkrijgen van klinische succes. Nauwkeurige informatie is essentieel om de juiste beslissingen te nemen in de wervelkolom. Dit heeft betrekking op overzicht en detaillering van het operatieveld en de invloed van het toegepaste implantaat materiaal op beeldvorming en mogelijkheden in aanvullende behandelingsopties.

Dit Talking Dinner-programma is met twee voordrachten gewijd  aan het optimaliseren van de wervelkolom chirurgie op het gebied van zichtbaarheid:

  1. The value of PEEK/Carbon spinal implants in the treatment of cancer patients, door Jorrit Jan Verlaan (Professor Orthopedie en wervelkolomchirurg UMC Utrecht) 
  2. A practical introduction into the full endoscopic spine surgery, door Shukri Demir (Neurochirurg Martini ziekenhuis Groningen).

Aanvang/ Ontvangst: 18:00 uur

Venue: Alto Ristorante Privat Dining, Largo Augusto 1/A Milano

Last minute aanmelden: E/ laurens@inspine.nl of madelon@inspine.nl

Uitnodiging TD Eurospine 2022 DEF

Meer nieuws.