Nieuws.

Nancy Lamerigts, 26-07-2023

PTED meest veilig én kostenbesparend?

InSpine heeft als missie om de beste oplossingen voor onze klanten en de patiënten aan te bieden. Dankzij onze exclusieve samenwerking met RIWOspine kunnen onze klanten de PTED-techniek toepassen met de Vertebris Foraminotomy set waarbij geen disposables worden gebruikt.

Wat betekent dat voor onze klanten en patiënten als de PTED-techniek van RIWO spine wordt toegepast:

  1. Kosteneffectief: geen disposables betekent lagere kosten per ingreep.
  2. Precisie: Het ergonomisch ontwerp van de snijvlakken van de boor garandeert een zeer nauwkeurige verrichting en maakt effectieve en weefselsparende resectie van botmateriaal mogelijk.
  3. Veiligheid: De speciale vormen van het werkkanaal en de stompe distale tip van de boor beschermen de omliggende neurale structuren tegen mechanische schade tijdens het boren, wat ook nog eens onder continue visuele controle plaatsvindt.
  4. Veiligheid: Lazer-markeringen op de instrumenten beschermt tegen te diepe penetratie in het spinale kanaal.
  5. Veiligheid: Het SPINE MODE perfusie systeem (zelfregulerend vloeistof druk – en flow management) waarborgt een continue optimale beeldkwaliteit en daarmee veiligheid.
  6. Veiligheid: De RF module van RIWOspine is het enige systeem op de markt dat kan coaguleren en ableren met 4MHz; extreem veilig, dicht bij neurale structuren.

Niek van Vught en Laurens Eekhof laten geïnteresseerden graag kennis maken met deze geweldige oplossing binnen de volledig endoscopische wervelkolomchirurgie. Stuur een bericht naar info@inspine.nl om je demo-afspraak vast te leggen.

#diepinspine #diepinkennis #diepininnovatie

Gerelateerde producten.

Volledig Endoscopische Spinale operatie techniek

Volledige endoscopische decompressie voor de lumbale en cervicale wervelkolom, waarbij alle instrumenten worden toegepast onder directe controle van de endoscoop met een toegangsweg van minder dan 1 cm. Met de RIWO systemen kan gebruik gemaakt worden van interlaminaire, transforaminale en extraforaminale toegangswegen. Er is een specifieke module beschikbaar voor de behandeling van lumbale stenose en er is een systeem ontwikkeld voor een foraminotomie.

Meer nieuws.