Nieuws.

Nancy Lamerigts, 22-03-2024

InSpine in het UMC Utrecht

Vandaag zijn we met het InSpine team aanwezig bij de 5e editie van het Utrecht Spine Course in het UMCU met het thema ‘Spinale Infecties’.

De Utrecht Spine Course biedt uitgebreide informatie over de behandeling van complexe spinale problemen bij kinderen en volwassenen. Het fungeert als een multidisciplinair platform in kennisoverdracht over het nieuwste onderzoek, chirurgische technieken en behandelprotocollen binnen complexe wervelkolom problematiek. Tom Schlösser en Jasper van Tiel staan als organiserend committee garant voor een hoog kwalitatief programma tijdens het symposium en de hands-0n training.

Ook voor de chirurgische behandeling van spinale infecties kunnen we als InSpine een steentje bijdragen. En zoals men van ons gewend is, tijdens dit symposium ook met de beste koffie….

Gerelateerde producten.

Bamboo® single use instrumentenset

Single-use instrumenten set voor de evospine MIS pedikelschroeven. Één tray, overzichtelijk, alles compleet, functionerend en altijd beschikbaar voor single level lumbale fusie. Ideaal in de trauma dienst.

MagnetOs™

Voorspelbare fusie door de stimulatie van botgroei middels de unieke “NeedleGrip™” oppervlakte technologie die genezingsbevorderende immuuncellen (M2 Macrofagen) aantrekt.

SMTP OLEA Ultrasone osteotomie

De SMTP Olea is een ultrasoon osteotoom dat superieure controle biedt binnen minimaal-invasieve wervelkolom procedures: precisie snijden en verwijderen van bot terwijl zachte weefsels en neurogene structuren gespaard blijven en er minder bloedverlies optreedt.

SMTP OLEA Ultrasone osteotomie

Meer nieuws.