Nieuws.

Nancy Lamerigts, 24-09-2023

Veelzijdigheid binnen de endoscopische wervelkolomchirurgie. Waarom is dit belangrijk?

Elke chirurg kent wel de uitdrukking: “als je alleen een hamer hebt dan lijkt alles op een spijker”

Dit gezegde benadrukt het belang van het juiste gereedschap en techniek voor de chirurg om de meest geschikte behandeling voor de patiënt te kiezen. Want, maak je de keuze op basis van één benadering die je onder de knie hebt, of op basis van de patiënt waar je de meest geschikte benadering voor kiest?

Het ‘future-proof’ RIWOspine systeem maakt alle benaderingen mogelijk en biedt chirurgen de flexibiliteit en veelzijdigheid die essentieel zijn voor effectieve en veilige procedure. Van de juiste benadering bij een ‘simpele’ discectomie van lumbaal tot cervicaal tot de meest complexe fusie en oncologische casussen tot genavigeerde endoscopische wervelkolomoperaties.

Beoordeel zelf de voordelen en technische mogelijkheden van spinale endoscopie tijdens het Eurospine RiwoSpine Lunchsymposium op 4 oktober, aanvang 12:15 PM. Prof. Christoph Siepe, Prof Jin-Sung Kim, Prof. Pramod Lokhande en dr. Martin Komp presenteren interessante en wetenschappelijk onderbouwde toepassingen binnen de volledig endoscopische wervelkolomchirurgie.

Een waardevolle meeting om te agenderen.

Gerelateerde producten.

Volledig Endoscopische Spinale operatie techniek

Volledige endoscopische decompressie voor de lumbale en cervicale wervelkolom, waarbij alle instrumenten worden toegepast onder directe controle van de endoscoop met een toegangsweg van minder dan 1 cm. Met de RIWO systemen kan gebruik gemaakt worden van interlaminaire, transforaminale en extraforaminale toegangswegen. Er is een specifieke module beschikbaar voor de behandeling van lumbale stenose en er is een systeem ontwikkeld voor een foraminotomie.

Meer nieuws.